I Lost The ßaby

Posted by C3Moi | Posted in | Posted on 14:04

Sinirliyim. Deli olucam ya deli. En sevdiğim insan bu blogu okumuş. Şimdi de benden hesap soruyo. Yalan mı yazdıklarım yalan mı..? Cevap veremezsin. Ben bilmiyorum. Ben erkek değilim dersin. Kaçarsın cevaplamaktan. Sen de biliyorsun doğru olduğunu. Şimdi benimle el bile sıkışmazmış. Ben demedim mi size insanlara gerçekleri anlatınca siz kötü olursunuz diye. İnsanlar sizin kötü olduğunuzu zanneder. Hangi dünyada yaşıyorsun..? Sen bütün insanların masallarda olan iyi huylu karakterlerdeki gibi mi sanıyosun..? He sana göre ben kötüyüm artık. Bok vardı açtım bu blogu. Bok vardı gerçekleri anlattım size. Yine de anlatamıyorum. Dünya toz pembe değil. Çıkarın artık at gözlüklerini. Tamam biliyorum onun nelerden bahsettiğini. Benim özel olan olaylarımdan iğrendi belki de ama ne bileyim ya. Sikeyim böyle hayatı. En sevdiğim insanı kaybettim, en sevdiğim.

Dün yazmış ki; hiç beklemediğim insanlar oruç tutarken sen tutmuyosun falan filan. Oruç tutan biri mi arıyosun karşı odamda kalan 2 kişi var. İkisi de bütün gün tuttu. O değil bütün teravihlere gittiler ama ikisi de bayramı bekliyor. Neden biliyor musun.? Bayram harçlıklarıyla 25o Dolar'a Rus ayarlamak için.

Comments (5)

belkide silmelisin bu blogunu bu kadar çok üzüldüğüne göre...
o zaman affeder belki o kişi,her kimse.

umurumda değil.

evet dediğin gibi insanlar çok ama olmayanları da var. hemen onlara laf çakma, ama tabi bi insanı sevmek için bu da bir unsur değil. karakter önemli. ben yazdıklarında el sıkışmak bile istenmicek bi tip göremedim sende. yaşadığın sex maceralarını falan mı anlattın grup yaptık hehe falan diye? atlamış olabilirim tabi. bide bu blog yeni mi eski mi onu da söyle bi aydınlat yazmadığın blogla uğraştırma beni :D

bide pop up pencere pilis.

yo hayır bu daha yeni :)

Related Posts with Thumbnails