Tanrı Kızlara Güvenseydi...

Posted by C3Moi | Posted in | Posted on 03:33

Erkeksen sana abi tavsiyesi dostum. Bir kıza ne kadar yaklaşırsan o senden o kadar uzaklaşır. Yani tabiki de bu kız-erkek için farketmez ama erkeklerin canı daha fazla yanar. Çünkü sen erkeksin. Erkekler acımasız olmalı. Erkekler sikip atmalı. Erkek sevmemeli. Kanunlar böyle ben değiştiremiyorum. Değiştiremiyorsak uyacaksın. İşin kötüsü bendeki merhamet duygusu bunu yapabilmeyi engelliyor.

Aslında benim çok kötü bi insan olmam gerekiyodu. İyiyim ama sağdaki meleğin o kadar çenesi düşük ki beni etkiliyo. Bi kızla ilişkiye mi başlıyorum ben sana anlatayım abi. Seviyorum deli gibi, mal gibi, sap gibi, odun gibi, öküz gibi bağlanıyorum ona, kıskanıyorum, sıkıyorum onu boğuyorum ve sonunda ne oluyo kız beni sikip atıyo bu kadar basit. Resmen çin malıyım amk. Made in PRC3Moi. 2 günde bozulan oyuncak bi bebeğim ben. Bi düğmem var benim ona bastıkça ay lav yu diyorum. Kızlar ilk başta beni bi bok sanıyo. Etkileniyo, kapılıyo falan filan ama olmuyo. Sonra oyuncağından sıkılıp bi  köşeye bırakıyolar. Sonunda hep üzülen ben oluyorum. Tamam bugüne kadar bir tek sevgilim oldu ama denediklerim de oldu yani. Onları o yüzden saymıyorum. Hepsi 2 ayda siktir etti beni. Hem bi de o kadar malım ki ben kızın elini tutmayı bile çekiniyorum acaba yanlış anlar mı diye..?

Nefret ediyorum kızlardan. Çünkü onlar saçma insanlar. Keşke beni deli gibi seven bi erkeğim olsa diye düşünüler ama seven biri olduğunda sıkılırlar. Erkeği siktir ederler. Kendi gönülleri hoş olur. Aradıkları erkek onları mal yapan erkektir. Kızlar birine ait olma düşüncesiyle yaşar. Eskiden başlık parası varmış ya, en azından kızlar parayla satılıyodu şimdi bedavaya gidiyo. Var mı itirazı olan biri var mı..? Biri itiraz etsin bir daha ağzıma almam kızları.

Yok efendim erkekler şöyle, böyle dediğiniz erkekler neden o halde peki..? Hiç düşündünüz mü..? Sizlerin yüzünden. Siz lanet kızların yüzünden. Bi erkek önce sever, sikilir sonra sikmeyi öğrenip uygulamaya başlar. İlla bi erkek bi kızdan tekme yer. Heh bilmiyorum ama siz kızların yapılışında var bu orospuluk. Hiç bir kıza güvenmiyorum hiç bir kıza.

Hani o bekaretlikten bahseden kızlar var ya. Siktir olup gitsinler. Hepsinin ağzına sıçayım. Düşün be gerizekalı düşün. Tanrı kızlara neden zar koydu..? Tanrı kızların orospu olduğunu biliyordu. Çünkü o duyguyu kızların içine eklemişti. Tanrı Havva'yı yarattığında ne bok yiyeceğini biliyordu. O yüzden kızlık zarını koymuştu. Tanrı kızlara güvenseydi kızlık zarını koymazdı. Şimdi kendine sor..? Erkeklerde neden zar yok..?

Comments (10)

kusunca rahatladın mı bari? (:

Daka kusmadım öğürüyorum.

parmak sok ağzına :D kus ! sen de rahatla bizde rahatlayalım cemoik :)))

kendimi hiç parmaklamadım. deniyceğimi de sanmıyorum

Böööö :p

bak tespitlerinde haklısın. inan erkek olmak istemezdim bazı sebeplerden ötürü. ama çok önyargılısın. tamam, umudunu kaybetmiş ya da kaybetme aşamasında olabilirsin, ama tanıştığın her insanı tanımadan aynı kefeye koyacaksın bu gidişle ve sonunda yine sen mutsuz olacaksın. inan hala bi erkeğin uzattığı eli tutabilmek için 4 saat düşünen kızlar var. öyle kızların aradığı da senin gibi birisi işte. yani onu bulman imkansız değil karşılıklı ararken birbirinizi.
bi bayan olarak senin blogunda yorum yapmak gerçekten cesaret işi biraz çekinmedim değil :D

böyle anlatınca sanki kendimi mükemmel kadın sanıyorum. Yapma,hepsi böyle değil.

SmS : karşıma öyle biri çıkmadığı için daha bilemiyorum :( cesaret konusunda haklısın :)

asli : mükemmel kadın varsa bana da bulun bi tane :)

Sen hep yanlış kadınlarla tanışmışsın demekki,niye genelleme yapıyosun ki :)

Erkeğe sorsak kızlar kötü, kıza sorsak erkekler. Erkeklerin kızlar yüzünden bu hale geldiğini kabul edelim. Peki bi kızım kötü ikiyüzlü davranılmayı hakedip haketmediklerini anlayamıyorlar mı? Bana sorsanız hep ben sevmeye çalıştım, karşı taraf yalan söyledi, eskilerden birini unutamadım dedi. Benim suçum öküzlük oluyor genelde, ne romantiğim ne de cilve, naz yapabilirim erkeğe. Sırf bu yüzden de bunları hakettiğimi düşünmüyorum açıkçası. Farklı olur mu acaba diye 'hah hepsi aynı erkek işte' gözüyle bakmamaya çalışıyorum karşımdakine, ama malesef benim bunu yapmam karşımdakinin görüşünü değiştirmiyor. Bana da kendi salaklığıma yanmak kalıyor tabi.

Related Posts with Thumbnails